[Text v pohybu. Sv. 3], Psaní vně logocentrismu : (diskurz, gender, text) - Matonoha, Jan (Praha : Academia, 2009)
Sažetak na engleskom jeziku
Na temelju projekta pod nazivom Text v pohybu objavljeno zajedno s djelima: Dílo v pohybu / Milan Jankovič, Text v pohybu četby / Marie Kubínová
Bibliografija: str. 271-287.
Imensko kazalo
Keywords: češka književnost - književne studije; češka književnost - književno djelovanje; češka književnost - interpretacija djela; češka književnost - književnost za žene - žene pisci