Riturile funerare la Daci şi Daco-Romani - Protase, Dumitru (Bucureşti : Editura Academiei Republicii Socialiste România, 1971)
Résumé
Na vrhu nasl. str.: Academia de ştiinte sociale şi politice a Republicii socialiste România. Institutul de istorie şi arheologie - Cluj
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska; Dacija; arheološka nalazišta; pogrebni rituali