[Text v pohybu. Sv. 1], Dílo v pohybu - Jankovič, Milan (Praha : Academia, 2009)
Sažetak na engleskom jeziku
Na temelju projekta pod nazivom Text v pohybu objavljeno zajedno s djelima: Text v pohybu četby / Marie Kubínová, Psaní vně logocentrismu / Jan Matonoha
Bibliografija: str. 127-134.
Imensko kazalo
Keywords: češka književnost - teorija književnosti - 20.-21. st; češka književnost - književne studije - 20.-21. st; češka književnost - književna semiotika; češka književnost - interpretacija djela - 20.-21. st