Arheologija istočne Srbije - Naučni skup Arheologija istočne Srbije ; 1995 ; Beograd - Donji Milanovac; Lazić, Miroslav; Garašanin, Milutin; Tasić, Nikola; Srejović, Dragoslav (Beograd : Filozofski fakultet, Centar za arheološka istraživanja, 1997)
Summaries
Ćir
Bibliografija iza svakog rada i uz tekst
Keywords: Srbija; arheološka nalazišta; Lepenski Vir; Đerdap; Željezna vrata; Timok; Gamzigrad; rudarstvo; bakar; arheometalurgija