Bogomilstvo na Balkanu i u Maloj Aziji. [Knjiga] 2, Bogomilstvo na pravoslavnom istoku - Dragojlović, Dragoljub (Posebna izdanja / Balkanološki institut ;, 1982)
Str. [213]-224: Bogomilisme dans les Balkans et l'Asie Mineure