Subjekt, nasilje i pravo na kontingenciju : doktorska disertacija - Profaca, Maja (Zagreb : M. Profaca, 2008)
Summary
Filozofski Fakultet u Zagrebu, Odsjek za filozofiju
Str. 179-183: Bibliografija ; Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: subjekt; društvene strategije; simboličko nasilje ('jezična ranjivost'); kontingencija i individualizacija; kob ili sloboda; relativizam; nasilje; istina