Prazgodovinsko žarno grobišče v Ljubljani = Das vorgeschichtliche Urnengräberfeld in Ljubljana - Puš, Ivan (Razprave / Slovenska akademija znanosti in umetnosti. Razred za zgodovinske in družbene vede ;, 1982)
Zusammenfassung