Žarnogrobiščna nekropola na dvorišču SAZU v Ljubljani : izkopavanja v letih 1964-1965 = Nekropole der Urnenfeldekultur im Hof der Slowenischen Akademie der Wissenschaften und Künste in Ljubljana : Ausgrabungen in den Jahren 1964-1965 - Puš, Ivan (Razprave = Dissertationes / Slovenska akademija znanosti in umetnosti. Razred za zgodovinske in družbene vede ;, 1971)
Zusammenfassung