Literárny život, literárne dianie, literárny proces : vnútroliterárne, mimoliterárne a medziliterárnesúvislosti ruskej literatúry 20. storočia - Kusá, Mária (Bratislava : VEDA, Vydavateľstvo SAV, Ústav svetovej literatúry SAV, 1997)
La vie littéraire, les événements littéraires et le processus littéraire.
Literaturnaja žizn', literaturnaja dejatel'nost', literaturnyj process
Bibliografija: str. 161-166.
Imensko kazalo
Keywords: ruska književnost - 20. st. - studija; ruska književnost : slovačka književnost - utjecaj -- ruska književnost : slovačka književnost - prevođenje; ruska književnost - interpretacija - Slovačka