Geto-dacii - Miclea, Ion; Florescu, Radu (Budapest : Editura Meridiane, 1980)
Sažeci na više jezika u priloženom svesku
Publikacija i priloženi svezak sa sažecima uloženi u zaštitnu kutiju
Bibliografske bilješke iza uvoda i uz komentare
Keywords: Rumunjska; Dacija; Geto-Dačani; Dako-Geti; Tračani; željezno doba; grčke kolonije