Tabuizovaná prekladateľka Zora Jesenská - Maliti-Fraňová, Eva (Bratislava : VEDA, vydavatel'stvo SAV, Ústav svetovej literatúry SAV, 2007)
The Tabooed Translator Zora Jesenská
Bilješke uz tekst
Bibliografija: str. 176-196.
Imensko kazalo
Keywords: prevoditeljice - Slovačka - Jesenská, Zora - 20. st; prevođenje - Slovačka - 20. st. -- prevoditeljice - Slovačka - 20. st; prevođenje na slovački - 20. st; biografija - Jesenská, Zora; kultura - politika - Slovačka - 20. st