Literárnoteoretické state - Čepan, Oskár; Horváth, Tomáš (Bratislava : Veda, 2003)
Summary.
Zusammenfassung
Str. [204]-239: Čepanov literárnoteoretický projekt a jeho metodologické kontexty / Tomáš Horváth
Bibliografija: str. 234-238.
Imensko kazalo
Keywords: teorija književnosti - studija