Az Óbudai ókeresztény cella trichora a Raktár-utcában : (az Aquincumi múzeum 1930 évi ásatása) - Nagy, Lajos (Budapest : Aquincumi Múzeum Kiadványa, 1931)
Zusammenfassung
Na prelim. str.: Die altchristliche cella trichora der Raktargasse in Óbuda
Bibliografske bilješke uz tekst
Dar prof. D. Rendića-Miočevića - inv.: arh13574
Keywords: rano kršćanstvo; ranokršćanska arhitektura; Mađarska -- arheološki nalazi