Mileševa - Radojčić, Svetozar (Beograd : Srpska književna zadruga ; Izdavačko preduzeće Prosveta, 1963)
Sažetak na engl. jeziku
Bibliografske bilješke - Kazalo reprodukcija
Keywords: Mileševa; Srbija; srednji vijek, slikarstvo; zidno slikarstvo; ikonografski program