Őskoros Kutatók III. Összejövetelének konferenciakötete : halottkultusz és temetkezés, Szombathely - Bozsok, 2002. október 7-9 - Őskoros Kutatók Összejövetele 2002 ; Szombathely - Bozsok); Ilon, Gábor (Szombathely : Vas Megyei Múzeumok Igazgatósága, 2004)
Summaries
Zusammenfassungen
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: prapovijesna groblja