Ján Hollý : (1785-1849) - Fordinálová, Eva (Bratislava : VEDA, Vydavatel'stvo Slovenskej akadémie vied, 2003)
Summary.
Zusammenfasung.
Záver
Keywords: slovačka književnost - poezija - književna studija -- slovačka književnost - poezija - književna studija - 19. st; slovačka književnost - Hollý, Ján - književna studija