Aevum Medium : zborník na počesť Jozefa Hošša - Zábojník, Jozef (Bratislava : Univerzita Komenského, Filozofická fakulta, 2006)
Summaries
Tekstovi na više jezika
Bibliografija radova J. Hošša: str. 15-17
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Hošš, Jozef; Slovačka; Moravska; Češka; Slaveni; rani srednji vijek; zvona za pečenje