Praistorijski ćilibar na centralnom i zapadnom Balkanu - Palavestra, Aleksandar (Beograd : Balkanološki institut SANU, 1993)
Summary
Na spor. nasl. str.: Prehistoric amber in Central and Western Balkans
Bibliografija: str. 297-313
Keywords: prapovijest; Balkan; jantar; jantarni put; jantarni nakit; prapovijesna trgovina; arheološka nalazišta s jantarom