Homme et Humain = Čovek i čovečno - Nedeljković, Dušan; Novak, Viktor (Beograd : Srpska akademija nauka i umetnosti, 1969)
Str. 183-193: Čovek i čovečno
Imensko kazalo
Keywords: Bošković, Ruđer Josip (1711-1787) - humanizam