Počeci rada na istoriji opšte književnosti kod Srba - Tartalja, Ivo (Beograd : Srpska akademija nauka : Naučno delo, 1964)
Rezime na franc. jeziku
Podnasl. s nasl. str.: primljeno na VIII skupu Odelenja literature i jezika 1963
Bibliografija: str. 125-133
Kazalo autora: str. 135-139
Keywords: srpska književnost - povijest književnosti - književna studija; povijest srpske književnosti - književna studija