Herceg Stefan Vukčić-Kosača i njegovo doba - Ćirković, Sima M.; Tadić, Jorjo (Beograd : Naučno delo, 1964)
Sažetak na njemačkom jeziku
Usp. nasl. na spor. nasl. str.: Der Herzog Stefan Vukčić-Kosača und seine Zeit
Bibliografija: str. [VII]-X i uz tekst
Kazalo
Keywords: Kosača, Stjepan (1435-1466); rani novi vijek; 15. stoljeće