Srem u revoluciji : 1848 - 1849. - Gavrilović, Slavko; Tadić, Jorjo (Beograd : Naučno delo, 1963)
Str. 359-368: Srem in der Revolution von 1848-1849
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazala
Keywords: Srijem - revolucija 1848-1849.; povijesni pregled - Srijem - 19. stoljeće