Dubrovački patricijat u XIV veku = Das ragusianische Patriziat des XIV. Jahrhunderts. [Deo 1] - Mahnken, Irmgard; Tadić, Jorjo (Beograd : Naučno delo, 1960)
Zusammenfassung
Str. XIX-XXXIV: Bibliografija
Imensko, mjesno i predmetno kazalo
Keywords: vlastela - Dubrovnik - 14. stoljeće; povijest - Hrvatska - 14. stoljeće; antroponimija - Dubrovnik