Dubrovački patricijat u XIV veku = Das ragusianische Patriziat des XIV. Jahrhunderts. [Deo 1] - Mahnken, Irmgard (Posebna izdanja (Srpska akademija nauka). Odeljenje društvenih nauka ;, 1960)
Zusammenfassung