O počecima vere i o drugim etnološkim problemima : (with a summary in English) - Erdeljanović, Jovan (Beograd : Srpska kraljevska akademija, 1938)
Str. 281-299: Summary
Str. 247-279: Napomene
Str. 301-322: Registar
Keywords: etnologija - religija