Fides Publica (javna vera) u pravnoj istoriji Srba i Hrvata do kraja XV veka - Kostrenčić, Marko (Beograd : Srpska kraljevska akademija, 1930)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke na kraju teksta
Kazalo
Keywords: Srbija - pravna povijest - srednji vijek; Hrvatska - pravna povijest - srednji vijek