Semantičko-strukturne značajke hrvatskoga i hindskoga glagola : doktorska disertacija - Kumar Bhatt, Sunil (Zagreb : S. Kumar Bhatt, 2004)
Summary.
Na vrhu: Sveučilište u Zagrebu.
Fil. fak., Zagreb, 2004.
Bibliografija.
Keywords: hrvatski jezik -- glagolski sustav; hindski jezik -- glagolski sustav