Kompeticijski model jezičnoga usvajanja na primjeru jezične obrade u hrvatskome : (kod djece urednoga jezičnoga razvoja i djece s posebnim jezičnim teškoćama PJT) : doktorski rad - Kuvač Kraljević, Jelena (J. Kuvač Kraljević, 2008)
Summary.