Literárne dejiny a literárna veda - Čepan, Oskár; Šútovec, Milan (Bratislava : Veda, 2002)
Summary.
Zusammenfassung
Str. [186]-189: Oskár Čepan v slovenskej vede / Milan Šútovec
Bibliografija: str. 193-194.
Kazalo
Keywords: slovačka književnost - studija - 20. st. -- slovačka književnost - studija - 1918.-1966.; književna razdoblja - Slovačka - studija - 20. st. -- znanost o književnost - Slovačka - studija - 20. st