Tekija - Cermanović-Kuzmanović, Aleksandrina; Jovanović, Aleksandar (Belgrade : Archaeologisches Institut : Nationalmuseum : Zentrum für archäologische Untersuchungen, 2004)
Sažetak na srp. jez., ćir
Tekst na njem. jeziku
Bibliografija: str. 251-258 i uz tekst
Keywords: Srbija -- arheološka nalazišta; Rimsko carstvo -- granice; Transdierna; Dunav; rimska utvrda; rimska vojska; keramika; svjetiljke; staklo