Naselje kasnog brončanog doba na Kalniku - Forenbaher, Stašo (Križevci : Gradski muzej Križevci ; Zagreb : Arheološki zavod Filozofskog fakulteta u Zagrebu ; Arheološki muzej, 1993)
Zusammenfassung
Katalog izložbe
Nasl. nad tekstom: Brončanodobno naselje na Kalniku
Bibliografija: str. 16
Keywords: Kalnik; Igrišće; brončano doba; prapovijesna naselja