Crno vrilo. 1 - Marijanović, Brunislav (Zadar : Sveučilište u Zadru, 2009)
Summary
Bibliografija: str. 142-147 i uz tekst
Bilješke uz tekst
Keywords: Hrvatska -- arheološka nalazišta; Zadar; prapovijesna naselja; neolitik; arheologija -- metodologija; bioarheologija; oruđe; keramika; koštani predmeti