Glamija : nekropola bronzanog doba u Korbovu = bronze age necropolis in Korbovo - Krstić, Dušan (Beograd : Narodni muzej, 2003)
Summary
Bibliografija: str. 127-131 i uz tekst
Keywords: Srbija -- arheološka nalazišta; Korbovo; brončano doba; nekropola; grobovi; grobni nalazi; keramika; koštani predmeti; kameni predmeti