Bylany. Varia 3 - Pavlu, Ivan (Praha : Archeologický ústav, 2005)
Summaries
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; neolitik; prapovijesna naselja; geofizika; geološka istraživanja; minerali; arheologija - metodologija