Cetatea Şcheia : monografie arheologică - Diaconu, Gheorghe; Constantinescu, Nicolae (Bucureşti : Academia Republicii Populare Romîne, 1960)
Rezjume
Résumé
Na vrhu nasl. str.: Institutul de Arheologie al Academiei R. P. R.
Bibliografija: str. 139-140
Kazalo
Keywords: Rumunjska -- arheološka nalazišta; srednji vijek; utvrde; Scheia; Suceava; Moldavija