Razvoj slovačkoga akcentuacijskog sustava kao model akcentuacijskoga razvoja zapadnoslavenskih jezika : doktorska disertacija - Habijanec Siniša (Zagreb : S. Habijanec, 2006)
Summary: The development of the accentual system in Slovak as a model for the accentual development in West Slavonic languages.
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Bibliografija: listovi 159-169 ; bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: slovački jezik - naglasci