Razvoj slovačkoga akcentuacijskog sustava kao model akcentuacijskoga razvoja zapadnoslavenskih jezika : doktorska disertacija - Habijanec Siniša (S. Habijanec, 2006)
Summary: The development of the accentual system in Slovak as a model for the accentual development in West Slavonic languages.