Die Spätlatènezeit in Württemberg : Forschungen zur jüngeren Latènekultur zwischen Schwarzwald und Nördlinger Ries - Wieland, Günther (Stuttgart : Theiss, 1996)
Zusammenfassung
Résumé
Summary
Bibliografija: str. 193-198
Bilješke uz tekst
Dar prof. Nives Majnarić-Pandžić
Keywords: Njemačka -- arheološka nalazišta; Württemberg; Schwarzwald; željezno doba; laten; naselja; groblja; fibule; nakit; keltski novac