Rečenica i stih u poeziji Iosifa Brodskog : doktorska disertacija - Šejić Božić, Rafaela (Zagreb : R. Božić, 2007)
Reзюme
Puno ime autorice: Rafaela Šejić Božić
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Bibliografija: str. 221-228, bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: ruska književnost - književne studije - Brodskij, Iosif Aleksandrovič - poezija