Osadnictwo neolityczne w Polsce południowo-zachodniej : próba zarysu organizacji przestrzennej - Kulczycka-Leciejewiczowa, Anna (Wrocław : Polska Akademia Nauk, Instytut Archeolgii i Etnologii, 1993)
Summary
Bibliografija: str. 192-210 i uz tekst
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; neolitik; prapovijesna naselja; prapovijesne kulture; Odra