Cultural translation : kolegij prof. Aidana O'Malleya, PDS književnosti, izvedbenih umjetnosti, filma i kulture, akad. god. 2009/2010 : čitanka - O'Malley, Aidan; Friel, Brian; Kilroy, Thomas; Heaney, Seamus; Eagleton, Terry; Bermann, Sandra; Steiner, George; Venuti, Lawrence; Paulin, Tom; Cronin, Michael; Benjamin, Walter (2009)
Cultural Translation