Simbiotički strategii = Symbiotic strategies - Mojsieva-Guševa, Jasmina (Skopje : Institut za makedonska literatura, 2008)
Sadržaj: Predgovor ; Imagologija ; Novi tendencii
Tekstovi tiskani na mak. i engl. jeziku u međusobno obrnutim smjerovima
Bibliografije uz radove.
Bibliografske bilješke uz tekst
Tekst na mak. i engl. jeziku
Keywords: Balkan - proza - komparativna proučavanja; Balkan : Europa - kulturni identitet -- komparatistička imagologija