Aspekty literárnovedné a jazykovedné : zborník Katedry slovenského jazyka a litreratúry Filozofickej fakulty Katolíckej univerzity v Ružomberku - Baláková, Dana; Kováčová, Viera (Ružomberok : Katolícka univerzita v Ružomberku - Filozofická fakulta, 2007)
Sažeci na engleskom jeziku
Str. 7-11: Predslov / Dana Baláková, Viera Kováčová
Zbornik posvećen Eduardu Gombali
Bibliografija na kraju svakog članka
Članci na češkom i slovačkom jeziku
Keywords: slovačka književnost - književna kritika -- slovačka književnost - slovački pjesnici; Gombala, Eduard; slovačka književnost - pjesništvo - književna studija - zbornik - Gombala, Eduard