Tiniensia archaeologica historica - topografica - Gunjača, Stjepan (Split : Muzej hrvatskih arheoloških spomenika, 2009)
Zusammenfassung
Na vrhu nasl. str.: Ministarstvo kulture Republike Hrvatske
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Knin -- arheološki nalazi; Plavno; Tineum; starohrvatske crkve; pleter; epigrafija; nakit -- naušnice