Náboženství pravěkých Evropanů = Die Religion der Ureuropäer = The religions of the prehistoric Europeans - Podborsky, Vladimir (Brno : Masarykova univerzita, 2006)
Summary
Bibliografija iza svakog poglavlja
Keywords: prapovijest -- religije; nekršćanske religije; europska mitologija; kultovi; pogrebni rituali; obredi; mumije; megaliti; votivne figure