Mansio Idimum : rimska poštanska i putna stanica kod Medveđe - Vasić, Miloje; Milošević, Gordana (Beograd : Arheološki institut : Narodni muzej, 2000)
Summary.
Na spor. nasl. str.: Mansio Idimum : Roman post station near Medveđa.
Bibliografija: str. 271-278.
Bilješke uz tekst.
Dar prof. Nives Majnarić-Pandžić
Keywords: Rimsko carstvo; rimske provincije; rimske ceste; poštanska stanica; Srbija -- arheološka nalazišta; Medveđa -- arheološki nalazi -- arhitektura; Idimum; numizmatika