Prazgodovinske naselbine v Pomurju - Šavel, Irena (Murska Sobota : Pomurska založba, 1994)
Summary.
Bibliografija: str. 97-99.
Bilješke: str. 96.
Bilješka o autorici sa slikom: str. 108-109.
Keywords: prapovijest; eneolitik; neolitik; prapovijesna naselja; Slovenija -- arheološka nalazišta; Pomurje