Predionica : neolitsko naselje kod Prištine - Galović, Radoslav (Priština : Muzej Kosova i Metohije, 1959)
Sažetak na albanskom jeziku
Na spor. nasl. str.: Predionica : äneolitische Ansiedlung bei Priština
Tekst usporedo na srp. i njem. jeziku
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: neolitik; prapovijesna naselja; Kosovo - arheološka nalazišta; Priština