Prazgodovinske Vače - Stare, France (Ljubljana : Univerza v Ljubljani, Arheološki seminar, 1954)
Zusammenfassung.
Dokt. disert., Univ., Ljubljana, 1952
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Vače; željezno doba; grobovi; grobni nalazi; situle; fibule; keramika; oružje