Mao Zedong and China's revolutions : a brief history with documents - Cheek, Timothy (New York : Palgrave, 2002)
Opis izdavača na str.: http://www.loc.gov/catdir/description/hol053/2003265587.html.
Bibliografija str. 237-242 i kazalo.
Keywords: kineska povijest -- Mao Zedong -- 1893-1976.